Successos

Detenen la filla de la dona que és a l'UCI per una pallissa

L'acusada, de Lloret, va ser arrestada per un delicte de lesions

El dia de l'agressió també va ser detingut el gendre de la víctima

La filla es va inventar que el pare havia empès la mare per les escales

Els Mossos d'Esquadra van arrestar dilluns al vespre la filla de la veïna de Lloret de Mar que des de dissabte passat és a la unitat de cures intensives (UCI) de l'hospital Josep Trueta de Girona, on va ingressar després d'haver estat colpejada al cap amb un objecte contundent. La policia imputa a la noia un delicte de lesions en l'àmbit de la llar, ja que sospita que, juntament amb el seu company, també hauria tingut una participació activa en la pallissa de què va ser víctima la seva progenitora. L'acusada té 30 anys, és de nacionalitat txeca i presenta quatre antecedents per lesions i robatoris. Arran de les greus ferides que presentava la víctima, els Mossos d'Esquadra també van detenir el seu gendre el mateix dia de l'agressió. El succés va tenir lloc al domicili familiar, situat a l'edifici número 13 del carrer Lleida de Lloret.

Els cossos d'emergències van ser alertats a tres quarts de vuit del matí. Els Mossos es van adreçar a l'immoble, després de rebre l'avís que hi havia una dona ferida. Quan van arribar-hi, els sanitaris del SEM ja atenien la víctima, de 55 anys i originària de la República Txeca. Per tal d'encobrir el seu company sentimental i també a ella mateixa, la filla de l'agredida va explicar que el seu pare havia empès la seva mare per les escales. Aquesta versió, però, de seguida es va descobrir que era falsa. Una vegada va ser evacuada al Trueta, els metges van comprovar que les lesions de la dona eren incompatibles amb una caiguda de les característiques que havia dit la filla –tenia, entre altres, cops a la cara, al cap i als ulls, i una ferida a la cella que podria correspondre a una agressió anterior–. Per tot plegat, va tenir un traumatisme cranioencefàlic i ahir continuava ingressada a l'UCI, on evoluciona bé dins la gravetat.

Els Mossos van obrir una investigació i dissabte mateix, pels volts del migdia, van detenir el gendre de la víctima per haver-la colpejat. L'home té 33 anys i és de nacionalitat espanyola. És un vell conegut de la policia, ja que acumula 22 antecedents per delictes contra la salut pública per tràfic de drogues, robatoris violents a la via pública i violència domèstica. Amb el seu arrest, però, els agents no van donar la investigació per tancada i van centrar-se a veure quin paper havia tingut la filla. Se sospita que la noia era qui estava discutint amb la seva parella i que la mare va ser agredida per tots dos en intentar intercedir en la baralla.

Els investigadors van corroborar, a més, que en el moment dels fets al pis només hi havia la víctima, el seu gendre i la filla de la dona, de manera que es va descartar que algú altre l'hagués empès escales avall.

Els imputats van passar ahir al vespre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes.

LA DATA

30.08.14
Els cossos d'emergències
van ser alertats a tres quarts de vuit del matí que hi havia una dona ferida.

LA XIFRA

55
anys
té la veïna de Lloret que va ser colpejada al cap amb un objecte contundent. Ahir seguia ingressada al Trueta.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia