Successos

Mor la dona de Sant Feliu ferida en un xoc a Platja d'Aro

Un jove que conduïa begut va xocar contra el seu vehicle el 20 d'agost

La veïna de Sant Feliu de Guíxols que a l'agost va tenir un greu accident de trànsit a Platja d'Aro va morir diumenge a l'hospital Josep Trueta de Girona. Paqui Figueroa Martín, de 50 anys, tenia importants seqüeles arran de la topada i l'havien intervingut quirúrgicament nombroses vegades. Després d'unes complicacions en l'última operació el seu estat va empitjorar i va acabar defallint.

El fatal succés va tenir lloc el dimecres 20 d'agost, a quarts de vuit del matí, a la carretera C-253, quan la víctima i el seu marit es dirigien a treballar a una xarcuteria de Sant Antoni de Calonge. A l'altura de l'hotel Cala del Pi, després d'un revolt, un jove conductor veí de Platja d'Aro va envair el carril contrari i va xocar frontalment contra el vehicle del matrimoni. A causa de la forta topada es va originar un incendi en els dos vehicles, i hi van haver d'intervenir els Bombers de la Generalitat per apagar-lo i traure els ocupants del seu interior. Tant el jove que va provocar la topada com el marit van resultar ferits greument. Però la pitjor part va ser per a Paqui Figueroa, amb politraumatismes i ferides internes. A conseqüència del seu estat, la dona va haver de ser traslladada d'urgències amb l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va estar ingressada gairebé un mes i on va morir diumenge.

De la seva banda, el causant de l'accident, un jove veí de Platja d'Aro, va donar positiu d'alcohol en sang en la prova de tòxics a la qual va ser sotmès. Per aquesta circumstància el jove hauria estat sancionat amb una falta administrativa, però com que ara és el causant d'un accident de trànsit amb una víctima mortal el jutjat que du el cas pot instruir la causa basant-se en una acusació més greu. Per la seva banda, el marit de la víctima continua recuperant-se de les lesions sofertes. Va ser operat d'una cama i actualment té enguixada l'altra per una fractura que l'accident li va provocar.

LA DATA

14.09.14
és el dia
que Paqui Figueroa va morir a l'hospital Josep Trueta després d'haver-hi estat 27 dies ingressada.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia