Successos

Dos detinguts per haver violat una menor a Lloret

Dos turistes holandesos estan imputats per agressió sexual

La noia diu que creu que la relació va ser consentida

La jove va demanar auxili quan la van trobar un grup d'alemanys

Dos turistes holandesos han estat detinguts per un cas d'agressió sexual a una menor a la platja del passeig Agustí Font de Lloret de Mar. Els fets haurien tingut lloc el 10 de setembre de matinada. Aquella nit els dos nois, que havien sortit de marxa pel municipi, van trobar una noia recolzada en un mur, a la plaça de la biblioteca municipal. La noia, de 16 anys i de nacionalitat anglesa, havia anat de copes amb la seva tieta i uns amics. Els nois s'hi van acostar, i després de tenir-hi una conversa, la noia en va besar un als llavis, segons la versió dels detinguts. Posteriorment els dos joves i la noia van anar caminant fins a la platja, on els tocaments van anar a més, fins al punt de tenir relacions sexuals orals i vaginals. Mentre això succeïa, per la platja hi van passar passejant un grup de cinc turistes alemanys que van veure com un noi estava al damunt d'una noia tenint sexe. Però el que els va estranyar és que els va semblar que la noia, que estava sota el noi, estava amb els ulls tancats i semiinconscient. Va ser llavors quan els van cridar l'atenció per comprovar si hi havia algun problema. El noi es va incorporar i es va apujar els pantalons; i a la noia la van ajudar a aixecar-se. És en aquest moment quan la menor es va posar a plorar, i amb veu tremolosa va demanar auxili. En vista d'aquesta situació, els turistes alemanys van avisar la policia, que es van desplaçar fins al lloc dels fets. Es va activar el protocol per delictes d'agressió sexual, i els dos nois van quedar detinguts preventivament i la noia va ser atesa pels serveis mèdics.

L'endemà dels fets, l'11 de setembre, la noia va declarar als jutjats que no recordava gaire què havia passat aquella nit, que havien begut molt. Va reconèixer fins i tot que havia pres vuit copes. A preguntes de la fiscal, la menor va respondre que sí que recordava haver mantingut relacions sexuals, però no sabia si amb els dos detinguts o tan sols amb un. També va explicar que creia que les relacions sexuals havien estat consentides, que no estava segura si haviaestat forçada.

En canvi, per la seva banda, assistits per l'advocats Óscar Álvarez, els dos detinguts van declarar que la relació va ser consentida i que fins i tot era la noia qui va prendre la iniciativa en tot moment.

En vista dels fets, el jutge els va deixar en llibertat amb càrrecs, sota la imputació per agressió sexual. Ho va fer basant-se en el fet que la noia és menor, que els fets no estan prou clars per la important ingesta d'alcohol i per les proves forenses, que efectivament confirmen que la noia va tenir relacions sexuals. Ara el jutjat de Blanes seguirà la instrucció del cas, en espera de si la fiscal manté les acusacions.

LA XIFRA

16
anys
té la víctima, de nacionalitat anglesa, que manté l'acusació malgrat declarar que potser no va ser forçada.

LA DATA

10.09.14
és el dia
que van passar els fets, de matinada, a la platja del passeig Agustí Font de Lloret de Mar.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia