Successos

Dos motoristes armats atraquen dos recaptadors a Blanes i roben 15.000 euros

Fa deu mesos un recaptador de la mateixa empresa, BTP Petroli, va ser assaltat dins d'un bar al costat de les oficines i aquest cop al carrer

Dos motoristes, que esgrimien una pistola i un matxet, van assaltar dilluns al matí dos recaptadors de BTP Petroli, i es van endur un botí de prop de 15.000 euros, que era la recaptació de les gasolineres de la firma, que anaven a ingressar a les oficines de l'empresa. L'assalt es va perpetrar a l'avinguda Josep Tarradellas de Blanes, a tocar de les oficines, i tot indica que la moto que van fer servir els lladres havia estat robada. Els recaptadors assaltats van denunciar l'atracament i van poder aportar una descripció dels motoristes, tot i que no van poder veure'ls la cara ja que duien el casc posat. Segons les víctimes, un dels assaltants era força més robust que l'altre. La descripció dels lladres es va facilitar a totes les comissaries de Mossos de la zona per si els localitzaven en la fugida. Els Mossos, que s'han encarregat de la investigació, estan inspeccionant les càmeres de seguretat d'establiments de la zona per si alguna va poder captar els moviments dels lladres, que, segons tots els indicis, tenien ben controlats els moviments dels recaptadors i sabien que duien una important quantitat de diners.

El segons assalt

Els Mossos relacionen l'assalt de dilluns passat amb l'atracament de què va ser objecte, el 27 de desembre de l'any passat, un recaptador de la mateixa empresa, que en aquella ocasió anava sol, i que va ser assaltat dins el bar Izquierdo, situat al carrer Josep Tarradellas, a la mateixa cruïlla on dilluns es va perpetrar aquest segon assalt.

Aquell dia, un divendres, eren quarts de vuit del matí i al bar només hi havia el propietari, que estava esmorzant i llegint el diari en un racó, i tres clients, entre ells el recaptador de BTP, que, com solia fer, esmorzava al bar tot esperant que les oficines de la seva empresa obrissin per tal de deixar-hi els diners que duia en una bossa.

Ruixat amb esprai

De manera molt ràpida i per sorpresa, van entrar al bar dos homes totalment vestits de negre, amb la cara tapada i armats com a mínim amb una arma de foc, que es van dirigir al recaptador, li van ruixar la cara amb un esprai i es van endur el botí que volien, la bossa de la recaptació, i van fugir. Els assaltants no van ser detinguts i tot fa pensar que són els mateixos o tenen relació amb aquest altre cas.

LA DATA

29.09.14
Dos motoristes
van assaltar els recaptadors d'una empresa de petrolis a Blanes.

LA XIFRA

15.000
euros
aproximadament es van endur de botí els dos atracadors motoritzats.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia