Successos

Assalten un pis a Girona i emmordassen la inquilina

Els lladres es van endur una guardiola on es calcula que hi havia uns 3.000 euros

La dona va poder avisar la policia després de deslligar-se i sortir de l'armari on estava retinguda

Els Mossos d'Esquadra estan investigant l'assalt violent que va acabar amb una dona emmordassada i lligada al seu pis a Girona. Els fets van passar diumenge, pels volts de dos quarts de nou del vespre al carrer Pau Casals, al barri de la Devesa. Segons van poder confirmar fonts pròximes a la investigació, els Mossos van rebre una trucada d'una dona que demanava auxili perquè li havien entrat a robar a casa. Fins al lloc dels fets es van desplaçar diverses patrulles, així com una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). A l'immoble hi havia una dona d'origen xinès que va explicar als agents que dos lladres havien entrat per la força a l'habitatge. Del seu testimoni es desprèn que es tracta de dos homes de nacionalitat xinesa i que volien robar els diners que tenia. Els lladres van fer servir la violència, però en cap moment van colpejar o lesionar la víctima. Un cop dins el domicili, segons va explicar la dona, els individus van començar a regirar tot el que van voler. Ho van poder fer lliurement, ja que abans van emmordassar i lligar la dona. Així i tot, van amenaçar-la perquè els donés els diners. Després de coaccionar-la, finalment van aconseguir endur-se una guardiola amb prop de 3.000 euros en efectiu. Després d'això, els homes van deixar tancada la dona dins d'un armari, i van fugir corrents del domicili. Al cap de poca estona, la dona es va poder deslligar, i de seguida va demanar auxili a la policia.

Cap detenció

L'àrea d'investigació criminal de la regió policial de Girona dels Mossos d'Esquadra és l'encarregada del cas. No descarten cap hipòtesi, però es podria tractar d'un cas de revenja a l'entorn de la màfia xinesa que opera per la zona de Girona. A hores d'ara els agents estan fent les investigacions pertinents i recollint informació, tant de possibles testimonis dels fets com de gent de l'entorn de la víctima. De moment no hi ha cap detingut.

LA XIFRA

2
lladres
de nacionalitat xinesa són els responsables de l'assalt. El cas podria estar relacionat amb la màfia xinesa.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia