Successos

Els pistolers de la moto assalten una joieria de Blanes i llencen una arma

Els atracadors portaven brides per lligar la dependenta, però van haver de fugir sense botí quan va arribar la mestressa del local

Segon assalt en qüestió de divuit dies a Blanes perpetrat per dos homes armats amb pistola que van a cavall d'una moto i que s'amagen el rostre amb el casc. Divendres al vespre, van atracar la joieria Estrella, situada a l'avinguda dels Pavos de la ciutat. Els motoristes van intimidar la dependenta i van posar-li brides per immobilitzar-la i així poder agafar les joies i els diners, però les seves intencions es van veure estroncades quan va aparèixer al local la mestressa de l'establiment. Els assaltants van fugir a cavall de la moto, van agafar el carrer Tarragona i, quan van ser a l'encreuament entre el carrer Girona i Sebastià Llorens, van llençar una bossa del tipus que serveixen per traginar ordinadors, de color negre. Un vigilant de les zona blava de l'Ajuntament va ser testimoni del llençament de la bossa i va alertar els Mossos. Els Mossos van acordonar la zona que indicava el vigilant i hi van trobar la bossa i, a l'interior, una pistola, que va ser comissada per analitzar i comprovar-ne l'efectivitat. Els Mossos s'han fet càrrec del cas i investiguen si els dos motoristes que van protagonitzar l'atracament finalment frustrat a la joieria tenen relació amb els dos motoristes que, el passat 29 de setembre, van assaltar els recaptadors de l'empresa BTP Petroli i es van endur un botí de prop de 15.000 euros. L'assalt es va perpetrar a l'avinguda Josep Tarradellas de Blanes, a tocar de les oficines de BTP, i tot indica que la moto que van fer servir havia estat robada. Resulta que, el 27 de setembre de l'any passat, un recaptador de BTP va ser atracat per un home que el va atacar amb esprai quan esmorzava al bar Izquierdo, també al costat de les oficines.

LA DATA

16.10.14
Dos motoristes
armats amb pistola i que duien brides per lligar la víctima van assaltar la joieria Estrella.

LA XIFRA

15.000
euros
van aconseguir el dia 29 de setembre els motoristes que van atracar els recaptadors de BTP Petroli.

Un pistoler atraca un hotel i botigues a Girona

Els Mossos també busquen un pistoler que sol actuar en solitari i que fuig a peu i que, els darrers dos mesos, ha atracat diverses botigues, gasolineres i fins i tot un hotel a la ciutat de Girona. En el cas de l'hotel, el lladre, amb la cara tapada, va entrar a la recepció a quarts de quatre de la matinada com si volgués anar a demanar habitació, va intimidar el recepcionista amb l'arma i li va obligar a entregar els diners que tenia a l'abast.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia