Successos

Un empresari de Torredembarra, imputat per un lloguer irregular

El jutjat número 1 del Vendrell ha imputat un empresari de Torredembarra, Rafael Jiménez, pel lloguer irregular d'un local. L'acció s'emmarca dins d'una peça separada que investiga delictes contra l'administració pública, prevaricació, malversació i tràfic d'influències que afecta l'antic equip de govern, encapçalat pel convergent Daniel Masagué.

L'empresari, que ha estat citat a declarar el 21 de novembre, era l'arrendador d'un local al carrer Garraf i Priorat que va llogar l'abril del 2011, per 6.900 euros al mes, a l'antic equip de govern i que des d'aleshores està buit. El grup del PSC va portar aquesta operació a la fiscalia perquè el local inclou un gran soterrani, no compleix el pla d'usos municipals i, en el moment del contracte, a més, l'arrendador tenia deutes amb l'Ajuntament, segons Efe. El secretari municipal també va emetre un informe en contra, ja que el contracte va ser adjudicat a dit i a un preu superior al de mercat. L'oposició també havia denunciat, entre d'altres suposades irregularitats, un altre lloguer a la fallida empresa Vicsan, el contracte de l'aigua i el contracte a una consultora que, en el seu parer, suplia els serveis tècnics municipals. Justament demà està citat a declarar al jutjat, en qualitat de testimoni, el cap de la policia local, Josep Gili, ja que l'altre local denunciat allotja la comissaria del cos i hi ha dubtes sobre la legalitat de l'operació.

D'altra banda, les dues regidores d'Unió Democràtica de Catalunya, Francisca Felguera i M. Èlia Rodríguez, van renunciar ahir a continuar formant part del govern municipal “per incompliments reiterats del pacte de governabilitat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia