Successos

Saquegen a Lloret una altra nau de licors i begudes

Els lladres van fer set forats al sostre i les parets de Lloret Bier i es van endur begudes valorades en uns 10.000 euros en un camió de la casa, que després van abandonar a Vidreres

Els lladres de begudes han saquejat una altra nau. La nit de diumenge a dilluns van entrar a la de l'empresa Lloret Bier SL, situada a l'avinguda de les Alegries, a l'entrada de Lloret de Mar, i es van endur un botí d'uns 10.000 euros que van carregar amb un camió de la casa retolat amb l'anagrama de Mahou. Els lladres van fer set forats (dos al sostre, dos als murs exteriors i tres a les parets interiors) per accedir al material del magatzem. Un cop a dins, van seleccionar les ampolles que els van interessar i les van anar carregant en un camió de la mateixa empresa que van fer servir per carretejar el botí. Com havien fet en altres empreses saquejades, com ara Balmanya de Vidreres i Murillo de Sant Joan de les Abadesses, els lladres van deixar vins i refrescos i van seleccionar els licors més cars. En aquesta ocasió, també es van endur ampolles d'Anís del Mono, que en els robatoris anteriors no havien agafat. L'empresa Lloret Bier disposa de servei d'alarmes amb sensors que es disparen quan s'obren les portes, però els lladres les van esquivar a l'hora d'entrar a través dels forats i en canvi es van disparar quan van sortir perquè ho van fer per les portes. Les càmeres de seguretat també van poder enregistrar els assaltants, que eren com a mínim tres, però és molt difícil identificar-los perquè anaven molt tapats i duien roba fosca. Els responsables de l'empresa han passat les gravacions als Mossos, que també van anar a inspeccionar la nau per si podien recollir indicis, empremtes, petjades o restes biològiques que puguin servir per atrapar els assaltants, que se sospita que són un grup que s'ha especialitzat a saquejar empreses de distribució de begudes per col·locar els licors al mercat negre.

LES DATES

29.10.14
El camió
robat va ser trobat en un descampat per la zona de les naus de Liberto a Vidreres.
27.10.14
Els lladres
van entrar a robar a la nau de Lloret Bier fent forats a la paret i el sostre, i van robar 10.000 euros en licors.

Recuperats dos camions

El camió robat a l'empresa Lloret Bier va ser trobat ahir abandonat a prop de la nau de l'empresa Liberto de Vidreres, és a dir, a només deu quilòmetres, aproximadament. Els Mossos també van fer la inspecció ocular i l'empresa, que també ha hagut de fer obres per tapar tots els forats que van fer els lladres, el podrà tornar a utilitzar.

També va ser recuperat, passades unes setmanes del robatori, el camió que es van endur els lladres el 30 de juliol quan van saquejar l'empresa Begudes Balmanya de Vidreres. El camió, retolat amb l'anagrama de Damm, va ser localitzat a la zona del Maresme, al costat d'un supermercat Mercadona, on els lladres l'havien deixat abandonat.

En canvi, l'empresa Begudes Murillo de Sant Joan de les Abadesses no ha trobat encara la furgoneta que es van endur els lladres que els van entrar a robar el 30 de setembre passat i que es van emportar un botí d'uns 31.000 euros en licors. La furgoneta és una Renault Masters, amb matrícula 3136DCY amb la retolació M2 Grup URG.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia