Successos

Tornen a saquejar la nau de begudes Murillo de Sant Joan de les Abadesses

Van carregar de licors una furgoneta de la mateixa empresa i, un cop la van haver buidada, la van abandonar a mig quilòmetre

Els lladres que saquegen empreses de begudes i licors han tornat a actuar i aquest cop han repetit objectiu: la nau de l'empresa Begudes Murillo, situada al polígon Coromina del Bac, de Sant Joan de les Abadesses. Ja l'havien saquejada la nit del dimarts 30 de setembre.

Aquest segon robatori es va perpetrar a la nit del dimecres 5 de novembre. Els lladres, que se sospita que poden ser els mateixos, van accedir a l'interior de la nau i van carregar begudes i licors, per valor d'uns 10.000 euros, en una furgoneta de la mateixa empresa i van fugir. La furgoneta la van abandonar en un descampat a mig quilòmetre de l'empresa aproximadament, el punt on se suposa que els lladres tenien un altre vehicle i hi van fer el traspàs del material abans de fugir.

En el robatori del 30 de setembre, els assaltants també es van emportar una furgoneta de l'empresa i, en aquell cas, el botí que es van endur va ser força superior: uns 31.000 euros en begudes, segons van calcular els responsables de l'empresa, sense comptar-hi la furgoneta, que fins ara no s'ha pogut recuperar. La furgoneta és una Renault Masters, amb matrícula 3136DCY, amb la retolació M2 Grup URG, com la que es veu a la fotografia, i els seus propietaris demanen que si algú la veu abandonada en algun descampat o polígon, que els avisi a ells o als Mossos d'Esquadra, que porten la investigació d'aquest cas i d'altres assalts a empreses de begudes, que se sospita que poden haver estat perpetrats per una mateixa banda organitzada que introdueix els licors i begudes robats al mercat negre.

LA XIFRA

10.000
euros
en begudes es van endur els lladres que la setmana passada van assaltar la nau de Begudes Murillo.

LA DATA

30.09.14
Els lladres
ja van entrar a la mateixa nau de Sant Joan de les Abadesses i se'n van endur 31.000 euros en begudes.

Assalts a naus de begudes de Lloret i Vidreres

Les empreses Balmanya, de Vidreres, i Lloret Bier, de Lloret de Mar, també han estat saquejades pels lladres de begudes. A Balmanyahi van entrar-hi el 30 de juliol i es van endur un camió carregat de begudes i licors. El camió, retolat amb el logotip de Damm, va ser trobat abandonat al Maresme. De Lloret Bier se'n van endur un camió, retolat amb el logotip de Mahou, i uns 10.000 euros en begudes. El camió també va ser trobat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia