Successos

L'Audiencia Nacional ordena entregar a Itàlia el noi d'en Bas reclamat

El Kandoussi Falah va ser detingut per la Guàrdia Civil amb una ordre internacional per un cas del 2004 a Reggio de Calàbria

El jutjat número 6 de l'Audiencia Nacional ha ordenat que es faci efectiva l'entrega a les autoritats italianes d'El Kandoussi Falah, el veí de la Vall d'en Bas que va ser detingut el 25 de novembre passat per la Guàrdia Civil arran de l'existència d'una ordre europea de detenció i entrega (OEDE) d'Itàlia, on era reclamat per una causa de narcotràfic de l'any 2014. L'Audiencia Nacional va esperar a decidir sobre l'entrega a tenir més documentació sobre la causa que implica el detingut, que va demanar ampliació de motius, a instàncies dels lletrats del bufet Salellas, que defensen Kandoussi. L'ampliació que han tramès les autoritats italianes només aclareix que Kandoussi té una ordre d'ingrés a presó provisional, que se li va dictar en rebel·lia l'any 2009 en el curs d'una instrucció judicial per una causa que es va obrir el 2004 a Regio de Calàbria. En vista d'aquestes dades, l'Audiència ha ordenat que es doni compliment de l'OEDE i que El Kandoussi Falah, que aquests darrers dies ha estat pres a Soto del Real, sigui traslladat a Itàlia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia