Successos

Intenta robar a una noia en una discoteca de Girona, l'apallissen i acaba detingut

Un noi de 18 anys veí de Figueres, Walid Zarkitou, va acabar detingut divendres a la matinada després d'uns aldarulls que va ocasionar ell mateix en intentar robar el mòbil a una noia dins de la discoteca La Catedral, de Girona. Els fets van començar a l'interior del local, quan un noi, que tothom va identificar com a Zarkitou, va agafar el mòbil a una noia. Ella es va adonar que li agafava el telèfon i va intentar impedir-ho. Llavors, el lladre va reaccionar clavant una queixalada a la noia i després encara li va ventar un cop de puny. Aquesta reacció violenta del pispa va provocar la reacció d'amics de la noia i d'altra gent que era a la discoteca, els quals van córrer a defensar la víctima i no van dubtar a l'hora de fer servir les mans i els punys contra el lladre. Es va muntar un aldarull considerable i hi van haver d'intervenir els vigilants, que van optar per expulsar del local Zarkitou, que, a més a més, va haver de ser traslladat a l'hospital Santa Caterina, de Salt, perquè l'atenguessin de les contusions que va patir. I un cop a l'hospital, els Mossos el van detenir per un delicte de robatori amb violència i per una falta de lesions.

La nit anterior, la de Cap d'Any, dos incidents nocturns a la ciutat de Girona també van acabar amb dues persones detingudes per haver causat aldarulls i destrosses.

Danys al lavabo

La primera detenció la van fer els Mossos cap a les quatre de la matinada, i el detingut va ser un client del Casino de Girona, que va ser acusat de danys perquè va fer diverses destrosses a l'interior del local, bàsicament al lavabo, on va trencar algunes de les piques.

I, cap a les set del matí del primer dia de l'any, hi va haver un altre incident, que va acabar amb un detingut a la discoteca Eufòria, al carrer Güell de Girona. Un home va trencar vidres del local i el vigilant de seguretat, en veure'l, li va cridar l'atenció, i llavors l'home va reaccionar violentament i va agredir el vigilant. Va acabar detingut per lesions i danys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia