Successos

El monitor acusat d'abusos a nens, a judici

L'Audiència de Girona té previst començar a jutjar avui dilluns Josep Pepe Castiella, el monitor de Lloret de Mar acusat d'abusos sexuals a tretze menors. La fiscal demana 82 anys de presó per al monitor, que hauria aprofitat les activitats dels casals d'estiu i de Nadal i les classes particulars per abusar dels petits, d'entre 4 i 9 anys. A banda de fer-los tocaments, en un cas hauria fet una fel·lació a un nen de 6 anys. Castiella està empresonat des del setembre del 2012. A banda de la pena de presó, el ministeri públic sol·licita que no es pugui acostar a menys de 500 metres dels menors i també indemnitzacions que van dels 6.000 als 12.000 euros per a cada víctima. El judici s'allargarà fins dijous.

La policia va detenir Castiella el març del 2012. Després de la primera declaració, va quedar en llibertat i no va ingressar a presó fins a finals de setembre, quan ja acumulava més denúncies, li havien trobat material pornogràfic a casa i fins i tot un vídeo al seu mòbil on es veuria un home practicant una fel·lació a un menor. El perits van resoldre que Castiella és l'home del vídeo, però el monitor ho va negar sempre.

Abans que l'empresonessin, els pares i amics de les víctimes fins i tot van sortir al carrer amb pancartes per demanar-ne l'empresonament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia