Successos

El jutjat investiga la mort a Tossa de la submarinista

Els GEAS de la Guàrdia Civil analitzaran l'equip de la noia per si va fallar el seu mecanisme

Els forenses no troben signes de violència al cos de la jove

Els jutjats de Blanes han obert una investigació sobre la mort, diumenge, d'una jove submarinista a Tossa de Mar. És per això que ha encarregat al grup especial d'activitats subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil que faci un peritatge de l'equip que duia la dona en el moment de la seva mort. De moment es descarta una mort homicida, perquè el cos no presentava cap signe de violència. Tot i així, l'Institut de Medicina Legal de Girona, que ahir va practicar l'autòpsia al cos, està en espera dels resultats de les proves toxicològiques per acabar de determinar la causa de la seva mort. La víctima duia l'equip professional adequat i feia prop d'un any que practicava el submarinisme. És per això que ara caldrà una anàlisi acurada per concloure si l'aparell, que treballa de manera automàtica, va fer correctament la mescla de gasos.

La noia, de 24 anys i veïna de Cerdanyola del Vallès, va perdre el coneixement mentre bussejava amb un company a la zona de la Mar Menuda. Aquest company la va treure de l'aigua i ràpidament va demanar auxili. Amb l'ajuda d'un caiac i, després, d'una barca de pesca que en aquell moment hi havia a prop, van portar la noia fins a la platja. Un cop allà, els serveis sanitaris del SEM li van estar fent sense èxit les maniobres de reanimació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia