Successos

Crida per trobar dues noies que ajudarien a resoldre un crim

Van presenciar la baralla en què va morir Craig Mallon a Lloret el 2012

Són veïnes de Blanes i van socórrer la víctima

Els pares de Craig Mallon, el jove de 26 anys d'origen escocès que va morir en una baralla a Lloret de Mar el 19 de maig del 2012, han tornat a demanar la col·laboració ciutadana per intentar localitzar dues veïnes de Blanes que haurien presenciat els fets. A través de l'investigador privat David Swindle, la família demana que les joves o gent del seu entorn es posin en contacte amb la policia o al correu electrònic [email protected] perquè el seu testimoni podria ajudar a resoldre el crim. Segons va explicar ahir Swindle, aquestes noies, que tenen entre 25 i 30 anys, havien sortit de festa per la zona i van presenciar la fatídica baralla entre la colla de la víctima i els membres d'un altre grup que no han pogut ser identificats. Fins i tot les joves, que no anaven begudes, haurien ajudat la víctima quan estava ferida mortalment. Van deixar, a més, un dels seus mòbils a uns altres joves de nacionalitat espanyola per demanar una ambulància. Un cop van arribar els serveis mèdics, elles van marxar amb un taxi.

Segons l'investigador privat David Swindle aquestes joves ajudarien a “profunditzar en el cas” i fins i tot a fer una descripció més acurada de la colla de joves francesos que van colpejar i matar el turista escocès. “La seva ajuda és molt important”, conclou.

Suport de la Fecasarm

L'investigador ha rebut el suport de la Federació Catalana d'Activitats Recreatives Musicals (Fecasarm). Joaquim Boadas, secretari general de l'ens, assegura que es vol trobar l'autor dels fets “perquè és una persona violenta que es mereix estar a la presó i que ha malmès tota una imatge d'un sector empresarial i d'una ciutat”.

Posen tres contenidors al lloc on va morir el jove

Com a mostra de respecte, els pares de Craig Mallon cada any visiten un parell de cops el lloc dels fets, a la cruïlla entre els carrers Josep de Togores i Pla de Carbonell. Una de les desagradables sorpreses que s'han trobat és que just on va caure mort el jove l'Ajuntament de Lloret de Mar hi ha posat tres contenidors d'escombraries de reciclatge. És per això que la família ha iniciat els tràmits per demanar al consistori que en lloc dels contenidors hi posin un banc amb una placa commemorativa en homenatge d'una “jove vida perduda”, assegura l'investigador privat. “Serà un símbol que no s'oblida, no es disculpa i que es continua treballant perquè això no passi mai més a cap altra família ni en cap altre lloc”, conclou. D'altra banda, la família vol donar les gràcies als Mossos d'Esquadra per l'esforç que estan fent en la investigació, i especialment al fiscal Víctor Pillado, que “ha lluitat” perquè no s'arxivi el cas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia