Successos

Un motorista mor en patir una sortida de via a la carretera C-63, a Lloret

La víctima tenia 25 anys, era veïna de Lloret de Mar i de nacionalitat uruguaiana

Un altre motorista va resultar ferit molt greu en caure a la calçada, a Cornellà

El conductor d'una motocicleta va morir ahir en patir una sortida de via mentre circulava per la carretera C-63, a Lloret de Mar. La víctima era un veí del municipi, de 25 anys i de nacionalitat uruguaiana. Els cossos d'emergències van rebre l'avís del sinistre pels volts de les nou del matí. Va alertar del fatídic succés un agent dels Mossos d'Esquadra que en aquell moment estava fora de servei. La víctima anava en sentit nord, al volant d'una moto Ducati 1098 S de color vermell. Per causes que es desconeixen, va sortir de la calçada de manera accidental, a l'altura del punt quilomètric 2,1. Fins a la zona s'hi van dirigir quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). A causa de la gravetat de les ferides que presentava el jove, però, els sanitaris no van poder fer res per salvar-li la vida. Per la seva banda, els operaris de Grues Lloret es van encarregar de retirar la moto i la van traslladar a les seves instal·lacions, situades a l'avinguda de Vidreres. Mentre van durar les tasques de gestió del sinistre, agents dels Mossos de la unitat de trànsit van anar deixant pas alternatiu als vehicles en el punt de l'accident, on la circulació va tornar a la normalitat poc després d'un quart de dotze del matí.

D'altra banda, dissabte passat un home va resultar ferit de caràcter molt greu en caure a la calçada amb la moto que conduïa, a Cornellà de Terri. L'accident va tenir lloc a les sis de la tarda, a l'altura del quilòmetre 43 de la C-66. Com a conseqüència, va quedar inconscient i es va fer una ferida oberta a la cama. Fins allí hi van anar tres patrulles dels Mossos i sanitaris del SEM, que van evacuar la víctima a l'hospital Josep Trueta de Girona; i els treballadors d'un taller mecànic de Banyoles van enretirar després la motocicleta de la via. L'home que va sofrir l'accident és Jesús Moreno Romero, un veí de Cornellà de Terri de 46 anys. Quan va caure, circulava amb una Yamaha R6, un model utilitzat en ocasions per córrer en circuits. Moreno va quedar hospitalitzat al Trueta, on ahir continuava ingressat a la unitat de cures intensives (UCI), amb pronòstic reservat.

LA XIFRA

2,1
És el punt quilomètric
de la C-63 on va perdre la vida un motorista. Va avisar de l'accident un mosso fora de servei.

LA DATA

11.04.15
A les sis de la tarda,
un veí de Cornellà es va accidentar en moto. Està ingressat a l'UCI de l'hospital Trueta.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia