Successos

Mor el motorista accidentat a Cornellà del Terri

L'home estava ingressat al Trueta des de dissabte de la setmana passada

Ha mort el motorista que dissabte de la setmana passada va resultar ferit de caràcter molt greu en caure a la calçada, a Cornellà del Terri. L'home que va sofrir l'accident era Jesús Moreno Romero, un veí de Cornellà del Terri de 46 anys. Quan va caure, circulava amb una Yamaha R6, un model utilitzat en ocasions per córrer en circuits. Moreno va quedar hospitalitzat a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va ingressar a la unitat de cures intensives (UCI), amb pronòstic reservat. Però finalment, de resultes d'aquestes greus ferides, l'home va acabar morint dijous passat.

L'accident va tenir lloc a les sis de la tarda, a l'altura del quilòmetre 43 de la C-66. Com a conseqüència, va quedar inconscient i es va fer una ferida oberta a la cama. Fins allí hi van anar tres patrulles dels Mossos i sanitaris del SEM, que van evacuar la víctima a l'hospital; i els treballadors d'un taller mecànic de Banyoles van enretirar la moto.

És el segon motorista que mor aquesta setmana a les comarques gironines. Dimecres també ho va fer una veïna de Lloret de Mar de 25 anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia