Successos

Un motorista resulta ferit crític a Lloret

L'home, de 49 anys i veí del poble, va tenir una topada amb un turisme

Un motorista de quaranta-nou anys va resultar ahir ferit de caràcter crític en un accident a Lloret de Mar. Els fets van tenir lloc pels volts de tres quarts de dues del migdia, a l'avinguda de les Alegries, un dels accessos principals al municipi. Per causes que està investigant la Policia Local de Lloret, el motorista circulava en direcció a Vidreres quan es va desviar de la seva trajectòria i va tenir un xoc frontal amb un turisme. De resultes de l'accident, l'home, que és veí de Lloret, va caure a terra. Testimonis dels fets van trucar als serveis d'emergència, els quals van desplaçar fins al lloc dels fets patrulles de la Policia Local, efectius dels Bombers i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els sanitaris, un cop van estabilitzar el motorista, el van traslladar a l'Hospital Josep Trueta de Girona, on va quedar ingressat en estat crític i amb pronòstic reservat. Pel que fa al conductor del turisme, va donar negatiu en la prova d'alcoholèmia.

Precisament, divendres passat, una veïna de Torelló de seixanta-sis anys va morir en produir-se una sortida de via de la motocicleta en la qual viatjava com a acompanyant. L'accident va tenir lloc a l'A-2, en l'encreuament amb la C-25 a Caldes de Malavella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia