Successos

Investiguen dos intents de segrest de nenes

Un cas va ser a la sortida de Les Alzines i un altre, al pont de Fontajau, a Girona

Els Mossos d'Esquadra han obert diligències per investigar un suposat intent de segrest d'una menor a la sortida d'un col·legi de Girona. El cas hauria tingut lloc dimarts a la tarda, quan una nena –que estudia 6è de primària a l'escola Les Alzines– s'estava esperant a la parada d'autobús que hi ha davant del centre. Un individu que conduïa un tot terreny se li va acostar i li va demanar que pugés amb ell al cotxe, perquè el seus pares havien tingut un accident. L'alumna, però, va desconfiar i se'n va anar.

El cas ha corregut com la pólvora per les xarxes socials. Els Mossos han localitzat als pares de la menor. Ahir a la tarda, la mare va anar a la policia acompanyada de la seva filla. El cas de Girona guarda certes similituds amb un altre que es va denunciar a finals d'abril. Aleshores, uns pares d'aquest municipi de la Selva van explicar a la policia que un home havia intentat endur-se el seu fill quan sortia del camp de futbol de la població. Era la tarda del divendres 24 d'abril. El nen marxava de les instal·lacions quan un home se li va apropar amb el cotxe i li va demanar que pugés amb ell a dins fent servir la mateixa estratègia, és a dir, dient-li que els seus pares havien tingut un accident. El menor, però, no se'l va creure i va marxar corrents. Els Mossos d'Esquadra, després de rebre la denúncia, també van obrir una investigació.

Incident cap a Fontajau

Fa unes tres setmanes, una nena de 12 anys que caminava pel pont de Fontajau en direcció a l'escola Domeny es va veure abordada per un home que conduïa un cotxe blanc. L'home, que portava ulleres de sol, es va dirigir-se a la nena en castellà dient-li “sube, que te llevo”. Malgrat la seva insistència, la nena, tot i que es va espantar molt, va continuar sense fer-li cas, però es va alarmar encara més perquè l'home va fer la volta a la rotonda amb el cotxe per poder tornar a passar pel seu costat, i va tornar a insistir que pugés al cotxe. “Ven, ven”, li deia. Els fets van ser posats en coneixement de la policia local.

LA DATA

24.04.15
Un conductor va demanar a un nen, a Sils, que pugés al cotxe dient-li que els seus pares havien tingut un accident.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia