Successos

Un lladre atraca un súper de Lloret i els treballadors el tanquen al magatzem

Era la tercera vegada que assaltava el Maxi Dia de la carretera de Blanes

L'home va intimidar amb un ganivet de grans dimensions una caixera

Robatori frustrat i frustració és el que va experimentar la setmana passada Jordi Ribas Llorca, un veí de Lloret de 49 anys que va voler atracar un supermercat Maxi Dia que ja havia atracat dos cops el 2013. Aquest cop, però, no només no va obtenir cap botí, sinó que els treballadors li van tancar les portes i quan el lladre va provar de sortir per la porta d'emergència el van tancar al magatzem. I el jutge, l'ha fet tancar a la presó.

El fets van tenir lloc el 26 de maig passat, pels volts de dos quarts de tres de la tarda. Els Mossos van rebre l'avís que un individu estava atracant el Maxi Dia de l'avinguda de Blanes. El lladre havia entrat a l'establiment i, després d'intimidar amb un ganivet de grans dimensions una caixera, li va sostreure la recaptació. En veure els fets, els empleats del supermercat van tancar les portes per evitar que el lladre fugís. Tot i això, el delinqüent va intentar escapar-se per una de les portes d'emergència, però els treballadors van aconseguir tancar-lo a la zona del magatzem. Fins al lloc dels fets es van desplaçar diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, que en arribar a l'establiment van accedir al magatzem, on van localitzar i detenir el lladre. Es dóna la circumstància que hi havia una investigació oberta per atracaments comesos al mateix supermercat durant el 2013. Arran d'aquesta detenció la policia ha trobat prou indicis per atribuir l'autoria dels fets al mateix detingut. En aquelles ocasions, el lladre va entrar a les oficines i, després d'intimidar diversos treballadors, va accedir a la caixa forta.

Els detingut, Jordi Ribas Llorca, que té antecedents, va passar l'endemà, dia 27 de maig, a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, que va decretar el seu ingrés a presó.

El detingut té antecedents per altres fets delictius. L'octubre del 2010, Ribas ja va ser condemnat a un any de presó per un delicte continuat de falsedat documental i un d'apropiació indeguda quan treballava d'administratiu en dues empreses de Mollet del Vallès. Segons la sentència, l'acusat va falsificar factures per quedar-se més de 48.000 euros.

LA DATA

26.05.15
és el dia
que el detingut, Jordi Ribas Llorca, va atracar el supermercat de l'avinguda de Blanes de Lloret.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia