Successos

Mor un veí del Port de la Selva que es va ennuegar tot sopant

Un alemany de 68 anys mor mentre feia excursionisme a Cadaqués

Un veí del Port de la Selva va morir la nit de dissabte a diumenge en ennuegar-se mentre sopava a casa seva. Des que va començar l'any, almenys cinc persones han mort a les comarques gironines de resultes d'ennuegaments tot menjant, entre elles una dona de 62 anys francesa que el mes passat va morir mentre sopava en un vaixell atracat a la cala Culip, al cap de Creus. En casos d'ennuegament en què s'obstrueixen totalment les vies respiratòries amb trossos de menjar, la víctima mor en qüestió de segons si no se li pot practicar la maniobra de Heilmlich. Es tracta de fer una compressió abdominal per aconseguir que s'expulsi el tros d'aliment que tapa les vies respiratòries.

Excursionista mort

Un excursionista alemany de 68 anys va morir divendres mentre feia una ruta de muntanya dins del terme municipal de Cadaqués. La víctima va patir una mort sobtada mentre caminava.

Entre ahir i dissabte, els Bombers van haver de rescatar amb helicòpter diversos excursionistes accidentats a les muntanyes gironines. Dissabte, van haver de treure una dona de 71 anys de Sant Cugat del Vallès que es va lesionar a Núria. Ahir, van haver de rescatar un ciclista que feia una ruta amb un grup a Arbúcies i també ahir, a la tarda, van traslladar una dona que es va lesionar a Setcases.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia