Successos

Ferida lleument per trets en una discussió per droga

El succés va tenir lloc en una casa de la urbanització Vallcanera de Sils

La dona va ser atesa al Santa Caterina

Busquen tres homes que van fugir

Una trifulga per un possible assumpte de drogues que va tenir lloc ahir en una casa de la urbanització Vallcanera de Sils es va saldar amb una dona ferida de caràcter lleu, després que un parell de trets li freguessin el braç. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís pels volts de les dues del migdia. El succés es va desencadenar en un habitatge situat al número 17 del carrer Pau Casals. Un home es va adreçar al domicili, on viu una parella. Després d'entrar i estar una estona a dins, va sortir enfurismat i va apedregar un vehicle que hi havia estacionat a fora, i que seria dels residents a l'immoble. Al cap de poca estona, l'individu va tornar a la casa, acompanyat de dos homes més. Va ser llavors quan es va produir una baralla encara més forta entre les dues parts. L'inquilí de l'habitatge va treure una escopeta i va començar un forcejament entre ells. Hauria estat durant aquest frec a frec quan l'arma s'hauria disparat almenys dos cops. En el transcurs de l'enfrontament, la seva parella va resultar ferida, ja que la van tocar lleument dos projectils en un braç. També s'està intentant aclarir si l'inquilí va disparar voluntàriament o si va ser de manera fortuïta durant el forcejament.

La veïna del domicili primer va demanar ajuda en un bar i després va ser atesa per les ferides superficials que presentava a l'hospital Santa Caterina de Salt, on va rebre l'alta a la tarda i va poder tornar a casa. Els agents de l'àrea d'investigació criminal s'han fet càrrec del cas, que es creu que s'hauria produït en represàlia per un afer de drogues –possiblement, per la venda de marihuana–. Mentre van efectuar la inspecció ocular, els Mossos van tallar el carrer i van acordonar l'habitatge, que van escorcollar amb la presència de l'inquilí. Ahir, no s'havia fet de moment cap detenció per l'assumpte i continuava la recerca dels tres homes que van escapar després de l'altercat.

LA XIFRA

17
És el número
del domicili del carrer Pau Casals on hi va haver el tiroteig. Un dels fugitius també va danyar un cotxe.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia