Política

La Marca España s'ofereix a les empreses catalanes

L'alt comissionat del govern espanyol per la Marca España, Carlos Espinosa de los Monteros, va oferir ahir, durant un dinar al Círculo Ecuestre, el bagatge de la seva marca a totes les empreses catalanes i les va animar a treballar al costat de la resta de firmes espanyoles. Això, però, “sota el paraigua” de la iniciativa que ell lidera, que té com a objectiu millorar la imatge de l'Estat espanyol.

Va afirmar que totes les ciutats o comunitats autònomes tenen dret a construir la seva pròpia marca, tot i que va avisar les regions que decideixen anar pel seu compte: “Si van per lliure, que no ataquin el que porta el paraigua. Això no és honest, ni lícit, ni sensat, ni econòmic”, va declarar sense esmentar explícitament Catalunya. Sí que s'hi va referir en parlar del procés sobiranista, que a parer seu genera “incertesa” entre els inversors estrangers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia