Política

Política

CiU de Girona acusa l'oposició de fer la ciutat ingovernable

El govern critica els grups que “volen desfer amb mocions” els nous projectes

El govern municipal de CiU ha esclatat i acusa els grups de l'oposició a l'Ajuntament de Girona d'intentar “fer ingovernable” la ciutat a “través de mocions que tomben decisions del govern”. L'aprovació de diverses mocions en el ple de dilluns que van en la línia contrària a les polítiques dissenyades pel govern ha fet enfurismar el grup municipal de CiU. Per això, el seu portaveu, Carles Ribas, critica la resta de grups als quals acusa de voler “bloquejar la gestió municipal”. En aquest sentit, hi afegeix que, “lluny de voler contribuir a la governació de la ciutat, l'oposició ha decidit convertir cada ple en una campanya electoral feixuga i desgastadora, amb l'únic objectiu de dificultar l'acció del govern”.

En el ple de dilluns, l'oposició va aprovar, contra l'opinió de CiU, les mocions sobre el nou hospital Josep Trueta, el procés de selecció per a la Policia Municipal i la dignificació del riu Güell. Des de CiU es considera que la línia adoptada per la resta de forces té una clara “febre preelectoral i l'ha traslladat al ple”. Com ja havia passat en els moments de major confrontació entre partits, CiU considera que “no és posant pals a les rodes com s'ajuda Girona a sortir de la crisi, sinó acceptant que, encara que dos anys i mig després els costi d'assimilar, a l'Ajuntament hi governa gent nova, que té un programa propi i que mereix el màxim respecte”.

Des del grup que ocupa el govern municipal de Girona es qüestiona la manera d'actuar de l'oposició, i es posa en relleu que “la praxi de voler desfer en un ple allò que ha portat setmanes i a vegades mesos de feina a l'equip de govern és una actitud de menyspreu i falta de respecte per la feina dels tècnics i regidors que legítimament serveixen l'interès general a partir d'un mandat que els han atorgat els gironins”. A més, lamenten que es dificulti que “un govern legítim” tiri endavant un projecte de ciutat, i consideren que és injust que es faci “amb la situació general que patim”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia