Política

Ja es pot consultar el punt de votació el 9-N

El govern activa el formulari per saber el local i la mesa assignats a cada participant

El 9 de novembre hi haurà 6.695 meses distribuïdes en 1.317 locals de participació

Des d'aquest dimecres al vespre els ciutadans majors de 16 anys cridats a votar en el procés participatiu del proper 9 de novembre ja poden consultar el seu punt de votació a la pàgina www.participa2014.cat .

La Generalitat ha activat cap a tres quarts de nou de la nit el formulari a través del qual es pot conèixer el local i la mesa assignada a cada participant. Per obtenir la informació cal introduir el municipi i l'adreça que consta al document d'identitat i el primer cognom. De forma immediata s'obtindrà un resum de les dades en forma de targeta de participació que es pot imprimir per facilitar la localització del local i la mesa el dia de la votació.

El punt de votació també es pot consultar trucant al telèfon d'informació 012.

La jornada de participació ciutadana del proper 9 de novembre tindrà 6.695 meses distribuïdes en 1.317 locals de participació arreu del territori, a 942 dels 947 municipis catalans.

Així mateix, es podrà votar a Andorra la Vella i Perpinyà i a disset locals de participació a ciutats d'arreu del món: Berlín, París, Londres, Nova York, Buenos Aires, Tòquio, Brussel·les, Sydney, Montreal, Mèxic DF, San José de Califòrnia, Milà, Bogotà, Hong Kong, São Paulo, Santiago de Xile.

Els veïns d'Horta de Sant Joan votaran a l'institut de Gandesa

Aquest mateix dimecres s'ha confirmat que els veïns d'Horta de Sant Joan no podran participar al seu municipi i tindran un punt de votació a l'institut de secundària de Gandesa.

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, ha anunciat avui la decisió definitiva de Governació, que no ha obtingut les garanties tècniques necessàries per fer l'excepció en aquest municipi de la Terra Alta.

Pallarès ha lamentat no poder fer possible que la gent d'Horta pugui exercir el seu vot al municipi, però ha recordat que l'alcalde, José Antolí (PP), no ha signat el document de cessió d'un espai requerit per la Generalitat. “Ha signat fora de termini el document que a ell li ha convingut”, ha afegit el delegat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia