Política

9-N, ‘El dia que canvia la història'

Un curt realitzat per exalumnes de l'Escac a favor de la consulta posa la caiguda del Mur de Berlín com a exemple que “tot és possible” si hi ha unitat

El vídeo rep més de 12.000 visites en dos dies

Un grup d'antics estudiants de l'Escola Superior de Cinema de Catalunya (Escac) ha realitzat un curt en què anima a participar en la consulta ciutadana del 9-N. El vídeo posa en el focus la caiguda del Mur de Berlín, ara fa 25 anys, com a símbol que res és impossible si hi ha unitat.

A El dia que canvia la història, rodat a la capital alemanya, la berlinesa Sabine recorda en primera persona el dia que els ciutadans dels dos costats de la ciutat van poder creuar lliurement d'una banda a l'altra del mur que els separava. Una cosa que, fins al 9 de novembre de 1989, semblava que no passaria mai.

“En poc temps, amb poques persones, fou possible allò que abans semblava impossible”, subratlla Sabine.

I el vídeo acaba amb el següent missatge: “A la vida hi ha situacions en què abans no se sap quan s'esdevindrà el gran moment fins que nosaltres, tots junts, ho fem possible”.

De moment, el vídeo va per camí de convertir-se en viral a Internet amb més de 12.000 visites en dos dies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia