Política

La querella contra Mas és una “pallassada”, segons Elpidio José Silva

El jutge en excedència espera que el TSJC no l'admeti a tràmit

Considera que si el Govern espanyol “no va intervenir durant el dia de la consulta”, la querella hauria d'“haver-se deixat estar”

El jutge en excedència Elpidio José Silva considera que la querella de la Fiscalia de l'Estat contra el president de la Generalitat, Artur Mas, pel 9N és una “pallassada” i espera que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) no l'admeti a tràmit.

Elpidio José Silva ha fet aquestes consideracions durant una conferència sobre Justícia, empresa i corrupció política que ha impartit en el Cercle del Liceu, convidat per la Fundació Catalunya Societat Civil.

Preguntat pel president d'aquesta fundació, Jacint Soler Padró, sobre la querella contra Mas, la vicepresidenta catalana, Joana Ortega, i la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, Silva ha argumentat que si el Govern espanyol “no va intervenir durant el dia de la consulta, que es va celebrar sense cens”, la querella hauria d'“haver-se deixat estar”. “No té sentit, és una pallassada”, ha recalcat, per després afegir que “s'ha fet el ridícul” amb la presentació de la querella.

Silva va ser condemnat l'octubre passat pel Tribunal Superior de Justícia de Madrid a 17 anys i mig d'inhabilitació per haver prevaricat de forma continuada i haver perseguit l'únic objectiu d'empresonar “per motivacions insòlites” a l'expresident de Caja Madrid Miguel Blesa, encara que la sentència ha estat recorreguda davant el Tribunal Suprem.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia