Pellicé passa a no adscrit a Salou però continua el conflicte dins del grup de CiU

L'alcalde de Salou, Pere Granados, va signar ahir un decret que, d'acord amb un informe del secretari, estableix que el cap de llista de CiU, Salvador Pellicé, passi a regidor no adscrit ja que ha abandonat la militància del partit. La decisió s'ha pres després que la direcció de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) va comunicar a l'Ajuntament que ha decidit també la suspensió temporal de Pellicé com a membre de la formació i li ha reclamat la renúncia a l'acta de regidor. Pellicé es va negar la passada primavera a seguir les ordres de la cúpula convergent, que havia pactat una moció de censura juntament amb FUPS, i contra la qual va votar Pellicé.

El pas a no adscrit del cap de llista de CiU no tanca del tot el conflicte de les sigles de la federació al consistori, ja que la número tres del grup i representant d'Unió Democràtica de Catalunya, Martina Fourier, continua dins del grup juntament amb Marc Montagut, que va ser l'únic edil de CiU que va donar suport a la moció de censura. Fourier, que juntament amb la direcció del seu partit es va oposar al pacte, va afirmar ahir que en els propers dies prendrà «una decisió» sobre la seva situació al consistori.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.