Política

política

Sergi Sabrià torna a ser el cap d'ERC a Palafrugell

L'assemblea local d'Esquerra el va elegir per unanimitat amb l'objectiu de garantir la continuïtat del projecte iniciat l'any 2007 amb una candidatura de saba nova

El reelegit alcaldable d'ERC a Palafrugell en les eleccions del 2011 i actualment alcalde del municipi, Sergi Sabrià, va destacar el fet de tenir el suport “de tothom, sense fissures”, amb vista a tornar a assumir el repte d'encapçalar la candidatura. Sabrià, però, és conscient que els nous comicis no seran com els anteriors, en què es van estrenar en la política municipal.

“El repte d'Esquerra en les eleccions del 2011 té ben poc a veure amb les del 2007”, va manifestar Sabrià, el qual hi va afegir: “Ara la responsabilitat és molt més gran, ja no s'hi valdrà conformar-se amb ser la sorpresa política. Ara el repte és ser la millor proposta per governar Palafrugell, fent-ho des d'on s'ha de fer, des del poble, amb les idees clares i amb sentit de país”.

Am vista a les eleccions del 2011, Esquerra aposta per fer un programa participatiu. És a dir, que els militants i ciutadans en general puguin fer les aportacions directes al programa electoral. “Unes aportacions que han de permetre que el programa de treball pels pròxims anys tingui la validesa d'un projecte de tothom i per a tothom; un projecte de poble”, va dir el reelegit candidat, que ocupa l'alcaldia del municipi des del dia 2 de desembre del 2009, després d'un pacte de govern amb Entesa, amb qui governen juntament amb CiU en aquest mandat. Sabrià té clar que el programa que presentin en les eleccions serà “el nostre full de ruta”. En aquest sentit, l'alcaldable republicà continuarà apostant per les senyes d'identitat característiques, com ara l'educació, l'esport i la joventut des de l'àmbit local, i la promoció econòmica, el turisme i el medi ambient des del vessant econòmic.

“En aquests tres anys hem recuperat la imatge de municipi dinàmic i innovador que Palafrugell mai hauria d'haver perdut”, va dir, i va recordar el desenvolupament sostenible, les inversions entre els barris o els motors del comerç i el turisme. “Continuem i continuarem, doncs, sent al carrer”, va sentenciar Sabrià.

Convèncer els companys per a 4 anys més

En les eleccions del 2007, ERC tenia quatre candidats, però ningú tenia gaires ganes d'anar al capdavant. Al final, va ser nomenat cap de llista Sergi Sabrià, quedant darrere seu els altres tres: Xavier Vilà, Olga Ridao i Màrius Lledó. Ara, en vista del repte i després d'haver governat, Sabrià espera convèncer els companys de viatge a l'Ajuntament de continuar junts quatre anys més i incorporar-hi més gent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia