Política

salou

CiU i PP al·leguen motius d'estratègia pel retard en la formalització del pacte

Els líders dels dos grups municipals, Pere Granados i Mario Garcia, desmentien discrepàncies en el transcurs de la negociació

Motius “d'estratègia política” dels partits en l'àmbit nacional han motivat l'endarreriment de la presentació del pacte entre CiU i el PP a Salou. Pere Granados i Mario Garcia coincidien a desmentir discrepàncies entre les dues formacions al llarg de la negociació que s'ha tancat basant-se en el preacord existent entre totes dues formacions que es reparteixen l'alcaldia amb la fórmula 3+1. D'aquesta manera Pere Granados governarà fins al 2014 i Mario Garcia serà alcalde l'últim any del mandat, al 2015.

L'equip de govern es dota amb una àmplia majoria, amb set regidors de CiU i quatre de populars. No obstant això, queda obert a la incorporació d'altres grups municipals amb representació que “tinguin projecte de ciutat”, va recordar Granados i que, a més a més, treballin des “d'actituds polítiques ètiques”, un concepte que tots dos van repetir en el decurs de la presentació de l'acord.

A partir dels programes electorals respectius i de l'estudi d'un model de ciutat s'elaborarà un pla de mandat 2011-2015. Ara per ara, les responsabilitats de govern s'han distribuït de la següent manera: regidories i responsabilitats adscrites al grup municipal de CiU són la Gestió del territori; Gestió Econòmica, Ocupació i Noves Tecnologies; Turisme; Sanitat i Salut; Platges, Qualitat Ambiental i Sostenibilitat; Cultura, Ensenyament i Festes; Esports i Lleure i Joventut, i Infància. El grup popular es responsabilitza de Serveis Interns; Contractació i Concessions; Promoció Econòmica; Comerç; Mercats i Consum; Seguretat Ciutadana: Protecció Civil i Mobilitat i Acció Social.

LA DATA

25-6-2014
Pere Granados
serà alcalde fins aquest dia, segons el pacte, a partir del qual l'alcaldia recaurà en Mario Garcia.

Més suports que els que suma el pacte

Res no està tancat a Salou i avui Pere Granados es podria trobar amb més suports que la suma del pacte. És una probabilitat que s'ha repetit i escampat, però que no està confirmada. El gir podria arribar, segons que s'especula, de mans dels regidors d'Units Tots per Salou i que facilitaria la retirada d'Esteve Ferran.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.