Política

política

ICV-EUiA de Blanes crida a manifestar-se contra les retallades

El grup vol que es facin públics els sous de tots els càrrecs de la Corporació de Salut

El grup d'ICV-EUiA de Blanes va afegir-se ahir públicament a la manifestació de dissabte contra les retallades de Sanitat a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, i va fer una crida a la mobilització de la ciutadania. El portaveu del grup, Joan Salmerón, va dir ahir que des que es va aprovar en el ple la moció d'Iniciativa per crear una comissió a l'Ajuntament que faci un seguiment de les retallades, “el consorci ha anat modificant coses”. “Ens plantejaven que els serveis de ginecologia haurien d'anar a Calella, i ahir es va reunir la comissió i ens van dir que s'estava plantejant que les visites preventives es fessin a Blanes. Això vol dir que si ens movem es poden canviar coses”, va assegurar Salmerón. També va insistir –com ja es deia a la moció– que volen les dades de la corporació. “Volem saber quant cobra des del gerent fins a l'últim mico”, va dir.

D'altra banda, la junta de govern local va autoritzar, amb el dictamen favorable de la comissió informativa d'Hisenda, la modificació de les tarifes del transport públic. Joan Salmerón va lamentar que el seu grup s'hagi assabentat de l'aprovació de l'increment mitjançant el BOP. “Nosaltres ens vam abstenir en la comissió informativa”, va informar Salmerón, que va afegir que confiaven que el tema passaria pel ple, que és el que es feia habitualment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.