Política

Salgado deixa oberta la possibilitat d'augmentar els impostos als rics

La vicepresidenta Econòmica del govern espanyol recorda que Alfredo Pérez Rubalcaba inclou en el seu programa la creació d'un impost de patrimoni per a les grans fortunes

Espera que “s'entengui la mesura com molts empresaris han entès l'avançament en la recaptació de l'IVA”

La vicepresidenta Econòmica del govern, Elena Salgado, ha deixat aquest dimecres oberta la possibilitat que el Consell de Ministres de divendres aprovi un augment de la pressió fiscal a les grans fortunes, encara que ha rebutjat la creació d'una nova taxa abans que acabi la legislatura perquè no donaria temps.

En una entrevista a la SER, Salgado ha afirmat que, donat el moment de la legislatura, no es pot posar en marxa un impost sobre la riquesa.

No obstant això, a la pregunta de si hi ha temps per augmentar la pressió fiscal que ja tenen les grans fortunes, Salgado ha respost: “Bé, permeti que esperem a divendres”.

Salgado ha apuntat que cap ric d'Espanya ha demanat per escrit al govern que li posin impostos, com sí que ha passat en altres països i ha recordat que la proposta del candidat socialista a la presidència del Govern, Alfredo Pérez Rubalcaba, inclou la creació d'un impost de patrimoni per a les grans fortunes.

“Si això passés, jo espero que molts entenguin la mesura”, ha afirmat Salgado, que ha assegurat que molts empresaris han entès l'avançament en la recaptació de l'IVA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.