Política

política

ICV de Blanes vol una reunió sobre finances

El grup d'ICV-EUiA de Blanes demanarà una sessió informativa de treball a l'equip de govern del PSC per conèixer l'estat de les finances de l'Ajuntament, que continua amb el pressupost prorrogat. Joan Salmerón, portaveu del grup, va recordar que el PSC està governant en minoria, fet que l'obliga “a consensuar amb l'oposició la millor solució per a Blanes”. El grup va mostrar la seva preocupació perquè afirma que s'han acomiadat sis treballadors interins (dels quals cinc són de l'àrea d'Esports), però que, en canvi, s'està fent una remodelació interna de tots els departaments i s'han creat “places de caps de departament”, que avui encara no tenen cap cost afegit però que en el futur podria ser que sí.

El grup, que ha estat molt combatiu contra les retallades en sanitat, va dir que, gràcies a les mobilitzacions, Blanes no perdrà el servei de pediatria, raó per la qual s'ha de continuar batallant. També va reiterar que la seva formació continuarà demanant els números de la Corporació Sanitària del Maresme la Selva i que sospiten que la planta de l'hospital de Blanes, tancada oficialment per reformes, en realitat es llogarà a les mútues.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.