Política

Ridao proposa una candidatura unitària al Senat encapçalada per Alfred Bosch

El secretari general d'ERC defensa la seva candidatura per donar “continuïtat a la feina feta tots aquest anys”

Els senadors d'esquerres se sumaran, divendres al Congrés, al boicot a la limitació constitucional del dèficit públic

Joan Ridao ha plantejat que ERC al Congrés segueixi amb els seu actuals diputats i al Senat “es construeixi una coalició d'esquerres, una candidatura unitària encapçalada per Alfred Bosch”.

Ridao, secretari general d'Esquerra Republicana de Catalunya, ha assegurat en declaracions a aquest dimecres a El món a RAC1que Alfred Bosch “és adequat en molt aspectes” i no ha volgut entrar en crítiques. “No construeixo en contra de ningú” , ha dit el secretari general d'ERC.

Joan Ridao defensa que cal “combinar de manera sàvia l'experiència i la renovació”.

El líder republicà ha recordat que ja va fer “un pas enrere, no liderant el partit, no presidint el partit per no abonar la confrontació i per contribuir a la renovació” i ara opta a “donar continuïtat a la feina feta tots aquest anys”, ha assegurat.

Ridao ha insistit que si tingués la convicció que la gent del partit no creu en el seu projecte marxaria. Amb tot, ha afegit que “la feina feta mereix un reconeixement i un aval per part del partit”.

Ridao ha volgut mostar un respecte absolut per l'expresident d'ERC, Jordi Carbonell pel seu suport per la candidatura de Bosch però ha afegit que no entén perquè “l'únic que ha de fer un pas enrere” ha de ser ell.

Boicot a la reforma constitucional

ERC no participarà divendres en el debat al Congrés sobre la limitació constitucional del dèficit públic.

Els diputats republicans abandonaran el seu escó divendres al Congrés dels Diputats. “ERC amb aquesta actitud vol evidenciar la manca de sentit democràtic que impedeix un referèndum i l 'últim atac a les polítiques d'esquerres”.

Ridao ha dit al respecte que “no legitimaran aquesta farsa”.

Joan Ridao ha apuntat que els senadors d'esquerres s'afegiran als diputats per “donar força a la protesta”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.