Política

Alarte qualifica de “buida” la reunió amb Fabra

Assegura que el president no ha concretat cap proposta i que s'han limitat a “fer-se la foto”

El líder socialista l'ha emplaçat a governar “immediatament”

El síndic del PSPV-PSOE a les Corts, Jorge Alarte, ha mostrat la seua decepció per la reunió que ha mantingut amb el president de la Generalitat, Alberto Fabra. Alarte ha assenyat que no hi ha hagut cap concreció de propostes per part del líder del PP i que s'ha limitat a mantindre les formes. “De contingut, res de res. Simplement ens hem fet la foto”, ha emfatitzat Alarte.

El síndic socialista ha emplaçat Fabra a començar a governar de forma immediata “perquè res ha canviat en el govern de la Generalitat”. “No ha fet res en els últims dos anys i mig —en referència a l'expresident Camps— ni tampoc en l'últim mes i mig amb Fabra al capdavant del Consell—, ha lamentat Alarte.

El líder socialista ha recordat que aquest “desgovern” ha provocat situacions com la que denuncien els proveïdors de la Sanitat, que amenacen de tancar l'aixeta si no cobren el deute contret per la Generalitat.

Alarte ha explicat que li ha plantejat cinc grans temes a Fabra per a millorar l'estat del País Valencià: l'eliminació de cent organismes i fundacions públiques, que permetrien un estalvi de 2.000 milions d'euros; que li demane a Rajo que el Corredor Mediterrani siga la infraestructura més important de l'Estat “per damunt de qualsevol altra”: suport per als joves perquè troben ocupació: transparència i normalitat democràtica; i que es comprometa en seu parlamentària a no pujar “injustament” els impostos, referint-se a les taxes i al copagament sanitari.

Alarte també ha informat que Fabra s'ha mostrat a lliurar tots els documents públics, però sense concretar res i que no han parlat de la reforma electoral.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.