Política

política

L'Ajuntament de Lloret ‘assetjarà' el comerç sexual

L'Ajuntament creu que la seva presència a la població va lligada a la pressió policial de Barcelona

El paquet de mesures que va aprovar l'Ajuntament de Lloret en el ple extraordinari de dimecres preveu infraccions per a “l'oferiment, sol·licitud, promoció, negociació o acceptació, directa o indirecta de serveis sexuals a l'espai públic” i proposa un escalat de sancions “de greu a molt greu en cas d'exercici de la prostitució en espais públics pròxims a centres educatius o zones d'esbarjo freqüentats o destinats a menors”.

El regidor no adscrit, Josep Cortés, ja va fer referència en el ple al fet que les prostitutes busquen fins i tot clients menors d'edat, i el regidor de Turisme, Jordi Orobitg, va manifestar ahir que aquest any s'ha viscut una situació exagerada pel que fa al nombre de prostitutes. En aquest sentit, Orobitg va dir que s'ha detectat que les nigerianes vénen de Barcelona, i que és probablement la pressió policial que es fa a la capital catalana el que les fa buscar mercat a Lloret de Mar pel volum de turistes que hi ha.

Per acabar amb el problema, Jordi Orobitg també planteja “assetjar” el comerç sexual, però va remarcar que Lloret no té els mitjans de Barcelona. Pel que fa a les sancions, Lloret de Mar no és el primer municipi que multarà prostitutes i clients, ja que la Jonquera i Vidreres, entre altres poblacions, també van aprovar fer-ho.

LA FRASE

Probablement la situació de Lloret té molt a veure amb la pressió policial a Barcelona
Jordi Orobitg
regidor de turisme de lloret
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.