Política

política

CiU de Tossa es va gastar 25.000 euros per escanejar documents

L'equip de govern de Tossa (TU i PSC) ha demanat explicacions a la portaveu de CiU, Imma Colom, pels 25.000 euros que va gastar per escanejar documents de l'Ajuntament. La factura, segons va explicar l'alcaldessa, Gisela Saladich, es va pagar un dia abans que Colom deixés de ser alcaldessa a una empresa externa i tenia l'informe en contra de l'interventor. El disc amb els documents escanejats és a l'Ajuntament, igual que els documents originals, i CiU en té “una petita part”, segons Imma Colom. En l'últim butlletí de CiU de Tossa es fa referència a l'afer, i s'explica que es van escanejar 66.381 documents per evitar “qualsevol tipus de manipulació d'aquests documents com va passar l'any 2006 ”. “Avui dia, tot s'escaneja per temes de seguretat”, diu Colom.

D'altra banda, Saladich ha convocat els empresaris d'hostaleria, que demanen que no s'apugi l'IBI un 54%, a una reunió per tractar el tema.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.