Política

Compromís per Paterna critica l'actitud de l'alcalde

La coalició considera que la supressió de línies de transport públic ataca les bases del concepte de mobilitat sostenible

Compromís, després de la reducció, anunciada per l'alcalde, de sis a només una línia en els autobusos urbans de Paterna, qualifica com a “absurd” que Lorenzo Agustí, “haja omplit el poble amb publicitat del Dia Europeu Sense Cotxe, anunciant que hi ha autobús gratuït tot el dia, sobretot quan a una setmana vista d'aquesta efemèride ell s'ha carregat el sistema de les línies municipals d'autobús”.

L'equip de govern del Partit Popular, amb aquesta decisió unilateral de l'alcalde, sense tenir en compte ni les Juntes de Barri ni d'altres òrgans de la participació ciutadana, té un concepte molt particular d'allò que significa mobilitat sostenible, ja que prima el criteri econòmic per damunt del respecte al medi ambient i al transport públic de qualitat.

Per a Compromís, “retallar en transport públic significa que la ciutadania es veja obligada a gastar més el vehicle particular, incrementant així la despesa personal de cadascú i les emissions de C02 per l'augment dels cotxes en circulació, emissions que no hem d'oblidar que atempten contra la salut de les persones i del medi ambient”, conclou el regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.