Política

SI remarca que “res és inamovible” per pactar una coalició amb ERC al Congrés

El diputat Alfons López Tena assegura que esperen una resposta d'Esquerra a la proposta que van enviar el 31 d'agost passat per anar junts al 20-N

Afirma que no hi hauria “cap problema” si també s'hi afegís Democràcia Catalana

El diputat de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) Alfons López Tena ha assegurat que el seu partit està a l'espera que ERC li respongui si vol començar les converses per decidir formar o no una coalició de cara a les eleccions generals del 20-N. López Tena ha recordat que el 31 d'agost SI va enviar una proposta a Joan Puigcercós i Oriol Junqueras per crear una coalició unitària independentista a Madrid. En el document presentant, es proposava utilitzar només el català al Congrés. Aquest dimarts, però, López Tena ha remarcat en una entrevista a TV3 sobre aquest punt que “res és inamovible” en les converses per decidir si es formen un coalició.

Sobre aquest punt, el diputat de SI també ha explicat que no tindrien cap problema en la possibilitat que el partit Democràcia Catalana, de Joan Laporta, pogués entrar en la coalició. Amb tot, ha recordat que en la coalició “hi ha de ser ERC, si no, Solidaritat no es presentarà” a les eleccions del 20-N.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.