Política

política

Lloret torna a celebrar el ple del Millor

El grup proposa que la població tingui la seva pròpia qualificació hotelera

El ple frustrat del Millor sobre seguretat es repeteix demà, aquest cop amb vuit punts a l'ordre del dia, i tots amb diferents apartats. El ple a petició del MILLOR es va celebrar el 31 d'agost, però la formació va abandonar-lo després de criticar durament el text amb les mesures que se suposa que s'havien consensuat prèviament, i en va demanar un altre. Les mesures que el Millor porta al ple no fan referència només a seguretat, sinó també a àrees com ara Turisme. En aquest sentit, el Millor proposa que les agències majoristes de viatges que venen Lloret com a turisme de borratxera presentin avals bancaris. “Si no té seu social aquí, aquest aval es pot demanar a través de l'agència receptora o que sigui l'hoteler el que el demani a l'operador”, diu el portaveu del Millor, Marc Fuertes, que remarca que no es tracta d'una exigència. A més, el grup aposta perquè Lloret creï la seva pròpia qualificació dels hotels (al marge de les estrelles que tinguin) “basant-se en la qualitat real dels establiments” i que permeti a l'Ajuntament donar avantatges als empresaris que treballen bé.

El Millor també proposa crear sis places més de policia local pel 2012 i una unitat especial contra la prostitució i la venda de droga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.