Política

baix camp

L'Ajuntament de Reus destitueix el cap de comunicació

Jordi Salvat serà substituït per Josep M. Arias, actual cap de premsa de la URV

L'actual director de comunicació de l'Ajuntament de Reus, Jordi Salvat, deixarà les seves funcions només seixanta dies després de prendre possessió del càrrec. El substituirà Josep M. Arias, ara director de comunicació de la Universitat Rovira i Virgili. Amb el canvi, el govern municipal (CiU i el PP) vol fer un canvi de rumb en la política comunicativa del consistori, que suposa la pèrdua de confiança de l'actual cap de comunicació. Salvat, però, podria continuar vinculat amb el departament de comunicació municipal com a responsable de les xarxes socials. Arias prendrà possessió del càrrec a mitjan octubre.

D'altra banda, la junta de govern de la demarcació a Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya ha tornat a criticar el tribunal que ha convocat l'Ajuntament per a les oposicions a una plaça de tècnic de comunicació. Arran del recurs que el col·legi va presentar contra la composició del tribunal, format la major part per persones afins a CiU i el PP, l'alcalde, Carles Pellicer, va defensar el dret del govern a contractar les persones que consideressin adients. Segons el col·legi, aquests arguments confirmen que el tribunal “ha estat nomenat per contractar qui l'alcalde vulgui, i això és un frau de llei”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.