Política

Compromís per Paterna critica el procedir del regidor d'hisenda

Ni el PP, ni el PSOE, ni EU renuncien a les dietes dels seus representants en els consells d'administració de Sumpa i Gespa

Compromís afirma que “les contradiccions del regidor d'Hisenda, Manuel Palma, a l'hora de reduir despeses estan desemmascarant la vertadera imatge de l'empresari-polític, que no dubta en aplicar la lògica empresarial de la falsa austeritat al funcionament d'una institució municipal com és l'ajuntament de Paterna”.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, assenyala que “després de les seues intervencions al ple ordinari de setembre la conclusió a la qual arribem és que vol resoldre la crisi llogant les coves, patrimoni del municipi, mentre permet que es dispare la despesa en publicitat i marketing, i així ho digué la regidora de Cultura, Elena Martínez, que va deixar clar que delimitar una despesa com aquesta és impossible. Des de Compromís li demanen que prioritze i abans de plantejar retalls en personal que elimine les partides més supèrflues”.

Juanma Ramón explica que, “a estes actuacions sense sentit comú, cal afegir la política de Palma de retalls, tisora en mà, del capítol de personal mentre es nega a reduir els diners en partides no prioritàries com el marketing. És el savoir faire de Palma, al més pur estil empresarial on no compten les persones”.

Per al regidor de Compromís en Paterna “tampoc té molt de sentit comú que es propose que tots els consellers de les empreses municipals Sumpa i Gespa renuncien a cobrar les dietes per assistència als consells d'administració, acció que suposaria un estalvi anual de 76.500 euros, i que en el mateix ple d'ahir es confirme que tot continua igual que en juliol: només ha renunciat Compromís. El pressumpte mesies econòmic que té Lorenzo Agustí al seu equip de govern està donant una falsa imatge d'eficiència, aprenent molt ràpid del seu cap de govern, el màxim principi del qual és que més val una imatge que mil paraules. I mentre el consistori continua amb deutes amb els proveïdors, ofegant les xicotetes i mitjanes empreses que tenen factures pendents i que no saben quan van a cobrar-les”.

D'altra banda, el regidor de Compromís en Paterna afirma que “no es pot dir que quan hi haja més diners, ja pensarem en el medi ambient. Segurament el regidor d'Hisenda del PP desconeix que les polítiques mediambientals tenen com a resultat l'estalvi en molts aspectes econòmics”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.