Política

política

Francisco Pastor, nou primer secretari del PSC de Lloret

L'objectiu de l'agrupació és recuperar la confiança dels lloretencs

L'assemblea del PSC de Lloret de Mar va escollir, el dia 29, Francisco Pastor com a primer secretari de l'agrupació, en substitució de Manel Barrero, que va plegar el mes passat. Pastor va remarcar que es presenta “al capdavant d'un equip gran amb l'objectiu de recuperar la confiança de la ciutadania, amb una planificació de treball en profunditat, i amb polítiques d'esquerra i progressistes”.

Pastor i la comissió executiva van rebre 30 vots a favor, dos en contra i un vot en blanc de l'assemblea. Segons la nova composició, Pastor s'ocuparà de la secretaria de treball. D'altra banda, Juanjo Grima serà el responsable d'organització i finances; Joan Carles Amaya, de política municipal i comunicació; Almudena Jurado, de promoció econòmica; José Pozuelos, de logística; Josep Maria Alsina, de barris; Jordi Pujolar, d'educació i polítiques socials; Natàlia Martínez, de medi ambient i participació, i Dani Arbó, de joventut i formació.

Un altre dels canvis de l'executiva és que Amaya es farà càrrec de comunicació en substitució d'Àngel Barrero (cosí de l'exprimer secretari) que ha demanat fer “un parèntesi” en la seva tasca municipalista. El PSC dóna per tancades les desavinences internes i prepara un projecte per captar gent i tornar a recuperar la confiança de la ciutadania, després d'uns resultats electorals dolents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.