Política

política

Homenatgen Companys a Lloret, Olot, la Vajol i Figueres

Commemoren el 71è aniversari de l'afusellament del president

El 71è aniversari de l'afusellament del president de la Generalitat Lluís Companys, afusellat pel franquisme, es commemora avui a les poblacions de Lloret de Mar, Olot i Figueres. A Lloret, la secció local d'ERC farà una ofrena floral a les set de la tarda al monòlit que hi ha a la plaça de la Vila. El monòlit va ser inaugurat l'11 de setembre passat i està dedicat a les persones que han donat la vida per defensar la llibertat de Catalunya. Durant l'acte d'homenatge es llegirà l'última carta que Companys va escriure a la seva dona, Carme Ballester, abans de ser executat.

Els actes de la Federació Comarcal d'ERC Garrotxa a Olot comencen amb una caminada des del monument als vençuts d'Olot fins al carrer Lluís Companys, a les dotze del migdia. Després hi haurà sardanes, ofrena floral i piscolabis. Per acabar, a Figueres es farà un acte a les vuit del matí i a la Vajol se celebrarà la 33a trobada Coll de Manrella demà amb l'arribada de la flama de la llibertat, un dinar popular i sardanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.