Política

Duran alerta que no hi haurà corredor si el PP obté majoria absoluta

El candidat de CiU a les eleccions generals assegura que només CiU pot defensar el corredor

Subratlla que ni PP ni PSOE s'han mullat mai per aquesta infraestructura

El candidat de CiU a les eleccions generals, Josep Antoni Duran i Lleida, ha alertat aquest dijous que no hi haurà corredor mediterrani si el PP guanya per majoria absoluta, perquè el partit de Mariano Rajoy i el PSOE “no s'han mullat mai” per aquesta infraestructura per molt que hi hagi comunitats governades pels populars que sí ho han fet.

“Vostès han sentit Rajoy pronunciant-se en favor del corredor mediterrani?”, ha preguntat en un esmorzar amb Pimec. “Si no ho defensem nosaltres no ho defensarà ningú”, ha assegurat Duran, que ha ironitzat sobre l'acte de dimecres amb el ministre de Foment, José Blanco. “Al cap de deu minuts ja m'havia perdut amb tants corredors i tants diners a gastar”, ha dit

Davant més d'un centenar de representants de pimes catalanes, Duran ha alertat que “les majories absolutes mai han estat bones per a Catalunya” i ha invitat els empresaris a votar el 20N pensant “amb el cap, amb el cor i amb la butxaca”.

“Demano que m'ajudin a que això (la majoria absoluta del PP) no passi. Qui defensa els interessos d'aquesta casa (Pimec) és CiU. L'endemà de les eleccions, vindran a cridar-nos a la nostra porta, perquè és l'única que troben oberta”, ha afirmat.

Duran ha recordat als empresaris que “quan s'han projectat obres importants per a Catalunya ha estat quan CiU ha pogut ser decisiva” a Madrid.

“Encara som a temps d'obtenir un bon resultat i de condicionar la política espanyola”, ha recalcat el candidat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.