Política

Baix Llobregat

PxC expulsa el líder del partit a Cornellà

Plataforma per Catalunya (PxC) ha expulsat el líder del partit a Cornellà de Llobregat, Sergio Serralvo, després que aquest assistís al concert neonazi que es va organitzar al barri del Poblenou de Barcelona el 12 d'octubre passat. Serralvo va encapçalar la llista del partit xenòfob a Cornellà en les passades eleccions municipals i va quedar a pocs vots d'esdevenir-ne regidor.

El líder de PxC, l'ultra Josep Anglada, i el secretari d'organització del partit, David Parada –delegat al Baix Llobregat i regidor a Sant Boi– van assegurar ahir a l'ACN que desconeixien les idees neonazis de Serralvo, malgrat que aquest havia explicat que és “racista” i que considera Hitler “un personatge extraordinari” en un reportatge que TVC va emetre el 2008. Segons Parada, l'expulsió de Serralvo es deu al fet que PxC no es vol deixar relacionar “amb ideologies que no tenen res a veure amb el partit”.

Redacció

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.