Política

Patxi López anuncia que es reunirà amb els partits i la societat civil per buscar la “màxima unitat”

El lehendakari vol analitzar amb la resta de formacions la situació que s'obre al País Basc després del comunicat d'ETA i acordar els passos a recórrer a partir d'ara.

Diu que estava als Estats Units “defensant els interessos d'Euskadi”

El lehendakari, Patxi López, ha anunciat aquest divendres que convocarà de forma immediata a tots els partits polítics i les coalicions amb representació institucional per analitzar la situació que s'obre al País Basc després del comunicat d'ETA i per acordar els passos a recórrer a partir d'ara. Així mateix, també es reunirà amb els sindicats i les organitzacions empresarials, segons ha dit, perquè “el nou temps interpel·la a tota la societat basca”.

En una compareixença, el lehendakari ha justificat que ahir estigués als Estats Units perquè estava “defensant els interessos d'Euskadi” en matèria econòmica en un viatge programat des de feia sis mesos, que ha interromput per ser avui al País Basc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.