Política

Compromís per Paterna demana explicacions a l'alcalde per la grua

La coalició vol saber si és que també es deuen diners a este proveïdor

Compromís, després de rebre les queixes d'alguns veïns de Lloma Llarga per no tindre servei de grua municipal, exigeix que l'alcalde, la tinent d'alcalde Elena Martínez i la regidora de l'àrea de Seguretat i Protecció Civil, Immaculada Rodríguez, “ens expliquen què passa amb este servei perquè alguns ciutadans estaven prou molestos perquè, després de telefonar a la policia varies vegades, ningú anava a retirar un vehicle d'un gual”.

La portaveu municipal de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, explica que preguntada Elena Martínez sobre l'assumpte “no ha negat que hi havia problemes amb la grua”.

Així, des de Compromís “considerem que aquesta és la gota que vessa el got, i que deixa clar que la política de no pagar i retallar sense trellat deixa a la població del nostre municipi sense serveis importants com és el de la grua municipal”.

“Això és una mostra més de com actua l'equip de govern del Partit Popular, dirigit per Lorenzo Agustí, que continua i genera més deutes amb els proveïdors, ofegant les xicotetes i mitjanes empreses que tenen factures pendents i que no saben quan van a cobrar-les”, subratlla la regidora de Compromís.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.