Política

Barberá es compromet a la promoció i normalització del valencià a l'Ajuntament

Es cobriran “el més prompte possible” les vacants en l'Oficina Tècnica d'Assessorament Lingüístic i Traducció

Es faran cursets obligats per als funcionaris

La comissió d'Administració Electrònica, Personal, Descentralització i Participació, ha aprovat per unanimitat la moció que EUPV va presentar sobre la dotació de personal per al compliment d'ús i normalització del valencià.

Entre les propostes d'acord de la moció que han sigut acceptades, destaca la petició que es mantinguen els mecanismes pressupostaris necessaris per a poder garantir el compliment del Reglament sobre Ús i Normalització Lingüística quant a les comunicacions en valencià es refereix. L'article 5 del Reglament, aprovat el 14 de maig de 2005, indica que les convocatòries de les sessions dels òrgans de govern, així com de la resta d'òrgans, les comissions informatives, els ordres del dia, les actes i la resta d'escrits i documentació dirigida als regidors i regidores o personal de l'Ajuntament es faran en valencià, tret d'aquells que demanen expressament la seua traducció, cas en el qual es farà en les dues llengües.

La segona de les propostes acceptada consisteix que es cobrisquen, com més prompte millor, totes les vacants necessàries per a desenvolupar dignament el treball de l'Oficina Tècnica d'Assessorament Lingüística i Traducció, en què actualment sols treballa una persona.

Així mateix, també s'ha aprovat l'organització i promoció de cursos de formació permanent i que aquests tinguen caràcter obligatori per a tota la plantilla municipal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.