Política

L'Ajuntament de Paterna fa morosos tots els ciutadans

Es denuncia que el consistori envia una carta als veïns que no pagaren la taxa del fem, on diu que encara “mantenen una obligació de pagament amb l'Ajuntament

Compromís per Paterna manifesta la seua “estupefacció davant el que és una operació encoberta del Partit Popular d'arreplegar diners de la ciutadania, després de dir que l'equip de govern a data de 9 de juliol de 2007 derogava la taxa de recollida, transport i eliminació de residus sòl·lids urbans, és a dir, la taxa de fem”.

Loles Ripoll explica que “la carta remesa per l'alcalde a tot el veïnat, indica clarament que, mentre que la derogació de la taxa de fem feta per l'equip de govern del PP no tinga una sentència definitiva del Tribunal Suprem, el veí manté una obligació de pagament amb l'Ajuntament. Això no vol dir altra cosa que totes les persones que tinguen una carta com aquesta en casa, ja són deutores, o moroses, amb el consistori que governa Lorenzo Agustí”.

La regidora de Compromís per Paterna, considera que “Lorenzo Agustí es va clavar en un embolic quan va decidir derogar esta taxa i darrere d'ell, de manera inconscient va arrossegar moltes persones de Paterna que ara, per haver venut esta derogació com a premi i no haver dit tota la veritat sobre allò que suposaria no pagar-ho, molts dels ciutadans del municipi ara ni poden demanar una beca ni tindre cap benefici del seu municipi, com la tamer per exemple, simplement perquè s'han cregut tots els focs d'artifici que va tirar l'alcalde al voltant de la taxa de fem”.

Des de Compromís per Paterna s'aposta per altres fórmules perquè abans que retallar en prestacions socials, es considera que es poden prendre altres mesures com fixar un sostre de despesa en publicitat i màrqueting, o suprimir les dietes en les empreses municipals Sumpa i Gespa, o no externalitzant treballs que costen diners i que es poden fer des de l'ajuntament, o fer compra verda per a abaratir costos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.