Política

El PSC retira el polèmic vídeo que relacionava retallades amb la mort d'un pacient

El director de campanya del PSC, José Zaragoza retira l'espot a petició de la cap de llista per Barcelona, Carme Chacón

Els socialistes avisen que continuaran denunciant “els perills de la dreta” i demanen el cessament de Boi Ruiz

El director de la campanya del PSC, José Zaragoza, ha anunciat a través d'un comunicat que ha donat instruccions perquè el polèmic vídeo, on es vinculaven retallades en sanitat amb la mort d'un pacient, no s'emeti més a partir d'aquest dijous.

Una decisió que ha pres, explica, després que la mateixa candidata del PSC per Barcelona, Carme Chacón li hagi demanat la retirada de l'espot.

Zaragoza reconeix que potser “la realització de l'espot televisiu ha pogut sobtar pel seu caràcter directe, però la nostra voluntat era la d'assenyalar els importants riscos per la prestació universal de serveis públics de qualitat que comporten les polítiques de retallades generalitzades, com hem tingut prou evidències fa ben poc”.

“En cap cas”, continua el comunicat, “volíem atribuir la responsabilitat d'aquests riscos als professionals de la sanitat, l'educació o els serveis socials.”

Zaragoza avisa, tot i la retirada de l'espot, que continuaran denunciant “els perills de les polítiques de dretes” i demana el cessament del conseller de sanitat, Boi Ruiz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.